torstai 13. maaliskuuta 2008

Rumaa tekstiä -tehtävä: Ansassa

Kylmä neula ujuttautuu hieman nipistäen käsivarteni ihon alle. Uusi annos morfiinia leviää suoniini. Hyytynyt veri roikkuu pitkin nenän varttani. Köydet hiertävät ihoani luoden ruhjeita ympäri kehoani. Näen kun tohtori Pearl herättää leikkauspöydällä uuden kidutuksen kohteensa, hän on James. Joudun katselemaan yhä uudestaan kidutusnäytelmää, sillä psykopaatti nostaa esiripun uudelleen.

"Ihmislihan palapelit, kuinka suloisia ne ovatkaan" Pearl tokaisee ja ottaa leikkauspöydältä lihasahan. Nuoren Jamesin suu on tukittu kapulalla ja näen hänen kauhunsa vain vedehtivistä silmistä. Tohtori aloittaa saahaan Jamesin rintakehää hänen ollessa täysin hereillä. Veri valuu pitkin Jamesin kylkiluita sahan runnoessa läpi lihan ja luun. Tohtori ottaa suuret pihdit ja repäisee Jamesin rintalastan auki ja samalla verta purskahtaa ympäri huonetta. James menettää tajuntansa, mutta samalla tohtori Pearl laittaa häneen ruiskun adrenaliinia. "Ethän jää katsomasta tätä kaunista näkyä, ethän?" Pearl tokaisee huvittuneena. Tohtori kaivaa hieman sisälmyksiä esille, jonka jälkeen hän ottaa pienen kirurgisen sirkkelin ja painaa tämän käyntiin. Tohtori Pearl katsoo hullun kiilto silmässä "töitään", sirkkelin pitäessä kimeää ääntä. Sirkkeli uppoaa Jamesin sisuksiin ja tohtori Pearl heittelee samalla leikkaantuneita verisiä sisuspaloja ulos Jamesin sisästä.

James on kuollut ja enää nukke tohtori Pearlin sairaassa pelissä. Silpottuaan vielä Jamesin sukuelimiä, hän kantaa ruumiin ruumisläjään huoneen nurkkaan, jossa muut ryhmänijäsenet makaavat verisinä ruhoina. Kuoleman löyhkä on saanut minut oksentamaan, mutta oman suukapulani tähden olen joutunut nielemään kaiken.

"Aah, vielä yksi jäljellä - Leonard tervetuloa vastaanottolleni" Pearl tokaisee. Olen sumeassa olotilassa morfiinista huumautuneena. Juuri kun tohtori alkaa avaamaan siteitäni, hänen päänsä suorastaan räjähtää ja verta, luunsiruja ja aivonpaloja lentää päälleni. Erotan ovensuussa hahmon...Julie?

Ei kommentteja: